Firmaprofil

Din ByggeMakker er et byggefirma i Randers, der har mange års erfaring med de fleste opgaver inden for tømrerfaget. Vælger du os til dit næste byggeprojekt, er du garanteret en professionel løsning, der passer til netop dine behov.

Din ByggeMakker er specialiseret inden for alt håndværk i forbindelse med renoveringer, nybyggeri og montager. Vi rådgiver gerne om materialevalg, holdbarhed, vedligeholdelse eller nytænkning, så der er plads til alle i familien og deres individuelle behov.

Vi holder os løbende opdateret indenfor det sidste nye trends og lovgivning, så du altid kan være sikker på den bedste rådgivning.

Vi har endvidere faste samarbejdspartnere, der blandt andet omfatter murer, elektriker, vvs'er og maler. Hvis der indgår opgaver fra flere af byggefagene, behøver du derfor kun kontakte Din ByggeMakker – det gør livet lettere for dig som kunde. Vi samarbejder ligeledes med et rådgivende arkitektfirma, der kan vejlede dig om mulighederne for dit projekt.

Din ByggeMakker lægger stor vægt på den individuelle løsning og på at levere kvalitet i alle dele af projektet. Som kunde bliver du altid løbende opdateret på arbejdsprocessen og vi overholder altid de aftaler, vi laver, så din opgave ikke forsinkes.