Indvending og udvendig renovering

Trænger huset til fornyelse, kan en renovering af slidte eller blot ældre dele være løsningen. Din ByggeMakker har renovering som ekspertiseområde og kan hjælpe med de fleste opgaver inden for både indvendig og udvendig renovering.

Måske er det husets gulv, der har set bedre dage, eller loft og vægge, der slår revner. Eller måske bærer facade og tag præg af den daglige belastning fra vind og vejr. I alle tilfælde kan Din ByggeMakker hjælpe med en renoveringsløsning, der gør de ønskede dele af huset som nye igen. Vi lægger naturligvis vægt på, at resultatet både skal være pænt og holdbart.

Ud over enkeltstående opgaver med istandsættelse, kan Din ByggeMakker også varetage totalrenovering af eksempelvis ældre bygninger. Vi finder en individuel løsning, således at bygningen afhængig af dine ønsker kan bevare sin oprindelige stil eller få en gennemgribende fornyelse og modernisering.

Vi rådgiver også gerne om både materialevalg og efterfølgende vedligeholdelse, så du kan være tryg ved, at den valgte løsning forbliver flot i mange år. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.