Stilfulde og energirigtige vinduer og døre

Vinduer og døre er en synlig del af ethvert hus, både indefra og udefra. Hvad enten dine døre eller vinduer er slidte, eller du blot ønsker lidt fornyelse, kan Din ByggeMakker hjælpe.

Når man skal vælge nye vinduer og døre, skal man gøre sig en række overvejelser for at kunne vælge den rette løsning.

Det gælder for eksempel materialevalget, hvor der er flere muligheder. Klassiske trævinduer har et elegant og tidløst udseende, mens træ/alu-vinduer tilbyder et godt kompromis, hvor vinduerne har smukt træ indvendigt og vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt. Til sidst kan man også vælge plastvinduer, der både er billige og særdeles nemme at rengøre.

Derudover skal man også overveje vinduernes konstruktion. Skal vinduerne eksempelvis være sidehængte eller tophængte, og skal de være udstyret med sprosser? Hvis man ikke udskifter alle husets vinduer og døre, kan det være en god idé at kigge på de resterende for at bevare en gennemgående stil i hele huset.

Moderne vinduer er særdeles energieffektive, og vi forhandler kvalitetsvinduer med både 2- og 3-lagsruder fra danske leverandører. Hvis du har utætte ruder i dit hjem eller vinduerne blot er af ældre dato, kan der dermed være penge at spare på varmeregningen ved at udskifte vinduer og døre.

Din ByggeMakker hjælper dig med at finde den rette løsning, der lever op til dine behov. Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne.