Case: Montering af vinduer i Pederstrup ved Kjellerup

Eigil besluttede sig sidste år for, at det var på tide at få skiftet vinduerne i sin gang, sit soveværelse og på badeværelset, da nogle af de gamle vinduer var pilrådne.

Han havde godt nok to gamle mahognivinduer som var gode nok, men besluttede sig for at gå over til plastvinduer, for at få et mere ensartet og harmonisk look. Samtidig var det også overvejelser omkring vedligeholdelse der gjorde udslaget for Eigil. Han fortæller: ”Plast er nummer ét for mit vedkommende, når det kommer til vedligeholdelse. De kræver ikke så meget”. Eigil har valgt en løsning med lydisolerende vinduer fra Jydsk Vindueskompagni, da de bor i et parcelhus ud til en befærdet vej.

Din ByggeMakker stod for monteringen, efter Eigil i første omgang var blevet brændt af af en anden tømrer, som ikke dukkede op. Det viste sig dog at være et godt bytte, for Eigil beskriver den tømrer han havde ude som ”kanon dygtig”. Eigil besluttede sig for at give tømreren en hånd med og efter fem timer var de nye vinduer monteret. Dagen efter kom tømreren for at ordne den sidste finish og fuge.

Eigil er så glad for resultatet, at han allerede har besluttet sig for at anvende Din ByggeMakker til en fremtidig monteringsopgave. ”Jeg kan kun anbefale dem til andre”, fortæller han.

Eigil har været yderst tilfreds med hele forløbet, og kan nu nyde sin nattesøvn uden at blive forstyrret af trafikstøj, hvilket han fremhæver som en af de største kvaliteter ved de nye vinduer.

Arkivfoto: Hvide plastvinduer fra JVK Vinduer.

Din ByggeMakker udfører montering af alle typer vinduer og døre i både plast, træ og træ/alu. Kontakt os, hvis du også overvejer at skabe fornyelse ved udskiftning af døre og vinduer med en ny og moderne løsning.

Om projektet

  • Udført: November 2014
  • Sted: Pederstrup, 8620 Kjellerup, Silkeborg Kommune
  • Opgave: Vinduer og døre