Case: Montering af vinduer i Skødstrup

Sebastian og hans kone købte en 1-plansvilla fra 1970’erne og vinduerne trængte til en kærlig hånd. Mange af ruderne var punkteret og så i det hele taget meget medtagede ud. Derfor besluttede de sig for at udskifte de gamle vinduer med nye træ/alu-vinduer – de bestilte i alt 10 vindueselementer, både topstyret vinduer og store vinduespartier med fastkarmvinduer.

Det gamle 70’er-hus var meget mørkt, og derfor besluttede Sebastian sig for, at store vinduespartier ville være helt optimalt. Han bestilte et stort vinduesparti til både stue og køkken og resultatet blev rigtig godt. Rummene har fået helt nyt liv med alt det lys, der nu kommer ind, og Sebastian og konen er rigtig glade for resultatet.

Inden vinduerne blev bestilt, havde Sebastian sat sig godt ind i, præcis hvad han ville have, så tømrerfirmaet Din ByggeMakker kom ud og tog mål til de nye vinduer, og så blev de hurtigt bestilt hos Jydsk Vindueskompagni.

Det var Din ByggeMakker, der kom og monterede vinduerne, og hele forløbet var rigtig godt. Der var lidt problemer i starten med det hold, der skulle komme og montere vinduerne, men problemet blev løst og Din Byggemakker fik til sidst samlet et rigtig godt team af kompetente håndværkere, som Sebastian havde det rigtig godt med.

Slutresultatet blev fantastisk, og der var ikke en finger at sætte på det håndværkerarbejde, der blev udført. Sebastian og hans kones hus har med alle de nye vindueselementer fået ”et helt nyt udtryk”, som Sebastian selv beskriver det, og det lidt ældre hus fremstår nu meget mere moderne.

Arkivfoto: Store vinduespartier fra JVK Vinduer.

Din ByggeMakker monterer vinduer og døre til ethvert formål og i alle materialer – både plast, træ og træ/alu. Kontakt os, hvis du også trænger til fornyelse i form af vindues- eller dørudskiftning i Randers eller resten af Østjylland.

Om projektet

  • Udført: Februar 2014
  • Sted: 8541 Skødstrup, Aarhus Kommune
  • Opgave: Vinduer og døre