Case: Montering af vinduer i Trustrup

Jesper og hans kæreste stod og skulle til at renovere deres nedlagte landbrug, og sammen tænkte de ”så skal det sidste med” med henblik på ejendommens vinduer.

Jesper fortæller, at vinduerne ikke som sådan fejlede noget: ”De var lidt gamle, men vi var enige om, at udskifte det hele”. Derfor skulle der en total renovering til, og til at hjælpe med vinduerne samt døre kontaktede Jesper Jydsk Vindueskompagni.

Gennem rådgivningen faldt valget på 2 døre samt 11 sprossevinduer. Jesper ville have plastvinduer: ”Så er jeg fri for at rende og male”. Han fortæller om rådgivningen, som var rigtig god: ”De er nemme at lave aftaler med”.

Efter aftalen var i hus, mødte Din ByggeMakker op på adressen, og i løbet af 3 dage havde hele huset fået nye og forbedrede elementer. Både før, under og efter monteringen var alt, som det skulle være: ”Der var ikke noget at komme efter”.

Jesper fortæller om Din ByggeMakkers montører, som var meget glade og imødekommende, hvilket gav et meget positivt indtryk og styrkede oplevelsen. Den hurtige montering på 3 dage faldt også i god jord hos Jesper og kæresten, og som Jesper selv siger: ”Det er godt med hurtig montering”. Efter montørerne havde forladt det nedlagte landbrug, lå der heller ikke rod rundt omkring: ”De tog det, som de skulle”.

Efter monteringen har fundet sted, har Jesper og hans kæreste også kunnet mærke, hvordan renoveringen har forbedret huset. ”Vi har isoleret hele huset, så vi kan mærke forskel på energien,” og her har monteringen af vinduer virket i godt samspil med den resterende renovering.


Drømmer du også om nye elementer til dit hus? Kontakt Din ByggeMakker til en uforpligtende snak om mulighederne.

Arkivfoto: Hvide sprossevinduer fra Jydsk Vindueskompagni.

Om projektet

  • Udført: April 2014
  • Sted: 8570 Trustrup, Norddjurs Kommune
  • Opgave: Vinduer og døre